Over Covameat

Covameat in Wijtschate is gespecialiseerd in het verwerken en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau.
 

Covameat maakt deel uit van Belgian Pork Group

 

Ontdek meer over Belgian Pork Group

Vestigingen

Website Lovenfosse
Gent
Website Lovenfosse
Aubel
Website Comeco
Meer
Website Covameat
Wijtschate
Website D'Hulster
Moorslede
Website Westvlees
Westrozebeke
Website Lavameat
Staden

In cijfers

2923
Verse producten
1600
Toffe collega's
720
Famiale varkenshouders
Nieuws

Covid-19

Prioriteit nummer 1 is de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers. Aangezien de voedingssector werd benoemd als een essentiële sector, zetten onze medewerkers zich ten volle in voor de constante belevering van onze klanten. Het is in het belang van iedereen dat alle genomen maatregelen maximaal gerespecteerd worden en dat elk van ons daar uiterst gedisciplineerd in blijft. Persoonlijke hygiëne en alertheid is geboden. Belgian Pork Group voorziet diverse aanpassingen op de verschillende sites om veilig te kunnen werken. Alleen op deze manier kunnen we eenieders gezondheid waarborgen.

Nieuws

Samenwerken aan een duurzame toekomst

Wij van Belgian Pork Group zorgen voor een gezonde, smaakvolle oplossing voor elk moment. Door onze visie en kennis te verzamelen en te documenteren, bieden we onze producenten en klanten de mogelijkheid om te groeien op een economische, duurzame en innovatieve manier. Deze filosofie werd vastgelegd in de Taste & Welfare roadmap. Het is een leidraad naar een duurzamere onderneming waarin we onze filosofie meegeven aan de hand van 4 P’s: People, Planet, Pig en Product. Deze filosofie kan enkel werken als deze over de volledige keten gedragen wordt: van landbouwbedrijf tot consument. Dialoog is hierin de rode draad.

Ontdek onze inspirerende verhalen

1600 collega’s, vol van verhalen. Elke medewerker is uniek, en draagt bij tot de levering van miljoenen porties varkensvlees.

Ontdek ze hier

 

4 Vacatures

Wil je deel uitmaken van onze familie? Ontdek dan snel de kansen die wij jou kunnen bieden.

Bekijk de vacatures

 

Om aan de hedendaagse eisen van vers vlees te voldoen, besteden wij uiteraard veel aandacht en zorg aan voedselveiligheid en dierenwelzijn. Hygiëne hebben wij hoog in het vaandel staan, dat komt het vlees ten goede. Hiermee spelen wij in op de behoeften van onze opdrachtgevers

Johan Descamps - Plant manager