intro Covameat EN

Intro Covameat EN

Locations

Website Lovenfosse
Gent
Website Lovenfosse
Aubel
Website Comeco
Meer
Website Covameat
Wijtschate
Website D'Hulster
Moorslede
Website Westvlees
Westrozebeke
Website Lavameat
Staden

In figures

2923
Verse producten EN
1600
Toffe collega's EN
720
Famiale varkenshouders EN
News

Covid-19

Prioriteit nummer 1 is de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers. Aangezien de voedingssector werd benoemd als een essentiële sector, zetten onze medewerkers zich ten volle in voor de constante belevering van onze klanten. Het is in het belang van iedereen dat alle genomen maatregelen maximaal gerespecteerd worden en dat elk van ons daar uiterst gedisciplineerd in blijft. Persoonlijke hygiëne en alertheid is geboden. Belgian Pork Group voorziet diverse aanpassingen op de verschillende sites om veilig te kunnen werken. Alleen op deze manier kunnen we eenieders gezondheid waarborgen.

News

Samenwerken aan een duurzame toekomst

Wij van Belgian Pork Group zorgen voor een gezonde, smaakvolle oplossing voor elk moment. Door onze visie en kennis te verzamelen en te documenteren, bieden we onze producenten en klanten de mogelijkheid om te groeien op een economische, duurzame en innovatieve manier. Deze filosofie werd vastgelegd in de Taste & Welfare roadmap. Het is een leidraad naar een duurzamere onderneming waarin we onze filosofie meegeven aan de hand van 4 P’s: People, Planet, Pig en Product. Deze filosofie kan enkel werken als deze over de volledige keten gedragen wordt: van landbouwbedrijf tot consument. Dialoog is hierin de rode draad.

blok covameat 1 en

blok covameat 3 EN

Om aan de hedendaagse eisen van vers vlees te voldoen, besteden wij uiteraard veel aandacht en zorg aan voedselveiligheid en dierenwelzijn. Hygiëne hebben wij hoog in het vaandel staan, dat komt het vlees ten goede. Hiermee spelen wij in op de behoeften van onze opdrachtgevers EN

Johan Descamps - Plant manager