Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Covameat

Covameat in Wijtschate is gespecialiseerd in het verwerken en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau.Covameat garandeert kwaliteit vanaf de kweek tot de levering bij de klant.

Om aan de hedendaagse eisen van vers vlees te voldoen, besteden wij uiteraard veel aandacht en zorg aan voedselveiligheid en dierenwelzijn. Hygiëne hebben wij hoog in het vaandel staan, dat komt het vlees ten goede. Hiermee spelen wij in op de behoeften van onze opdrachtgevers

TASTE & WELFARE

Covameat zet zich samen met al zijn werknemers in om voortdurend en over de hele keten van zijn activiteiten een zo kwalitatief en smaakvol mogelijk product af te leveren, met een maximum aan inzet voor dierenwelzijn en de planet. Dit valt onder het Taste & Welfare kwaliteitslabel.

VARKENSVLEES VAN A TOT Z

Van verwerken en versnijden, invriezen, verpakken en etiketteren. Voor elke klant kunnen we op maakt gemaakt assortiment aanbieden.

130 TOFFE COLLEGA'S

“Welkom bij de BPG familie”: met deze woorden verwelkomen wij nieuwe collega’s. Zoals het een (h)echte familie betaamt zorgen wij voor onze medewerkers en hun familie. Van de familiale varkenshouder die zorgt voor de aanlevering van onze varkens, tot de manier hoe wij onze bedrijven organiseren en er een vlak organigram op na houden. Van vader op zoon, van moeder op dochter. Van jobstudent tot interimair. Allen dragen ze bij tot deze unieke, familiale doch internationale (cultureel diverse) sfeer.